Ontdek Unieke Schatten bij LISARO: Uw Plek voor Partij- en Faillissementsgoederen!

Duik in de wereld van bijzondere koopjes bij LISARO op onze aankomende beurzen. Wij brengen u een exclusieve selectie van partij- en faillissementsgoederen, variërend van huis- en keukenartikelen tot unieke decorstukken. U kunt de goederen bekijken en kopen op onze beurzen.

Roodbol Evenementen

Roodbol Evenementen is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1996, door Liliane Roodbol en haar zoon Richard. Sinds de start in ’96 houdt Roodbol Evenementen zich bezit met het organiseren en begeleiden van evenementen. Denk aan een gezellige vlooienmarkt, bruisende braderieën en sfeervolle jaarmarkten. Nog altijd is het een familiebedrijf, waarbij vader Roodbol hier en daar hand en spandiensten verleent en partner van Richard, Lia Adegeest zorgt voor ondersteuning.

Sinds 2003 heeft Roodbol Evenementen zijn werkzaamheden uitgebreid tot het beschermen van sportvloeren tijdens evenementen, verhuur van marktkramen aan derden. Daarnaast gebruiken we het materiaal uiteraard voor de evenementen die we zelf organiseren. Vier jaar later hebben we een aantal samenwerkingsverbanden gesloten met bedrijven die allerlei goederen verhuren die goed van pas kunnen komen bij het organiseren van een geslaagd evenement. Denk aan de verhuur van luchtkussens voor de kids, tafels en stoelen en podia om het helemaal af te maken.

Kortom, Roodbol Evenementen verzorgt uw evenement van A tot Z!

 

 

Reserveer Direct!

Roodbol-Evenementen-Markt

Evenementen

Bekijk onze aankomende evenementen en reserveer direct een kraam!

Roodbol-Evenementen-400x100-Kraam-Met-Achterzeil

Evenementenmateriaal

Voor als u niet op één van onze evenementen staat, maar toch evenementenmateriaal nodig hebt.