Ontdek Unieke Schatten bij LISARO: Uw Plek voor Partij- en Faillissementsgoederen!

Duik in de wereld van bijzondere koopjes bij LISARO op onze aankomende beurzen. Wij brengen u een exclusieve selectie van partij- en faillissementsgoederen, variërend van huis- en keukenartikelen tot unieke decorstukken. U kunt de goederen bekijken en kopen op onze beurzen.

Roodbol Evenementen: Uw one-stop-shop voor evenementbenodigdheden

Bent u op zoek naar kramen, beschermvloeren of andere attributen voor uw evenement? Zoek dan niet verder! Roodbol Evenementen biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken

Roodbol Evenementen verhuurt diverse zaken voor de meest uiteenlopende doeleinden. U kunt bij ons terecht voor kramen, beschermvloeren en andere attributen voor evenementen. Wij staan garant voor een snelle levering en scherpe prijzen. Een offerte aanvragen kan altijd, binnen 48 uur krijgt u reactie van onze kant.

Onze kramen

Onze kramen zijn beschikbaar in verschillende maten voor zowel binnen als buiten evenementen. U kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren dakjes om de kramen nog aantrekkelijker te maken. Wilt u een kraam huren voor een beurs, presentatie of actie in uw winkel? Geen probleem, wij regelen het voor u:

–  3 meter voor binnenevenementen
–  3 meter voor buitenevenementen
–  4 meter voor binnenevenementen
–  4 meter voor buitenevenementen

Onze beschermvloeren

Organiseert u een evenement in een (sport)hal of andere zaal en dient de vloer beschermd te worden? Dan kunt u bij Roodbol Evenementen terecht voor door de brandweer goedgekeurde afdekvloeren. Ideaal voor vlooienmarkten, beurzen, trouwerijen en andere feesten of dart toernooien. Meer informatie over de beschermvloeren via 06 53 777 967 of info@roodbolevenementen.nl

Onze attributen

Naast kramen en beschermvloeren bieden wij ook een uitgebreide selectie aan attributen, waaronder:

  • Overkapte podia voor buiten en binnen
  • tafels (buffettafels, picknicktafels, terrastafels, statafels en rotantafels) en stoelen
  • glaswerk, serviesgoed, bestek, biertappen, koelingen, barbecue- en bakapparatuur
  • parasols en partytenten in diverse maten
  •  Toiletwagens, snackwagens en hamburgerwagens

En voor de kinderen hebben wij springkussens, popcorn- en suikerspinmachines.

Bij Roodbol Evenementen staat een snelle levering en scherpe prijzen hoog in het vaandel. Vraag gerust een offerte aan en u ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. Wilt u meer informatie over onze beschermvloeren? Bel dan naar 06 53 777 967 of stuur een mail naar info@roodbolevenementen.nl. Laat Roodbol Evenementen uw evenement tot een succes maken!

Kramen en vloerdekking

Offerteformulier

De locatie waar het evenement wordt georganiseerd.
De datum waarop de goederen moeten worden geleverd.
De datum waarop de goederen moeten worden opgehaald.
0
0
0
0
0
0

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op